Valencia CF16 abril 2023

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant el Sevilla FC (0-2)

Derrota del Valencia CF davant el Sevilla FC (0-2) en el partit de la Jornada 29 de LaLiga disputat al Camp de Mestalla. Els gols de Badé i Suso decideixen un encontre marcat per la injustícia arbitral que, una vegada més com tantes aquesta temporada, ha perjudicat el Valencia CF amb unes mans del Sevilla FC en la seua àrea no assenyalades quan l'equip quan buscava l'empat.

La primera part va ser molt igualada entre tots dos equips. Fins i tot sense moltes ocasions clares de perill, el Valencia CF va quallar uns 45 primers minuts molt complets, va disputar cada pilota amb intensitat, va demostrar personalitat des de l'inici i va tractar d'aprofundir pels costats protagonitzant diverses aproximacions.

La primera acció de perill i potser la més clara per als nostres en la primera miad va tindre lloc abans fins i tot que es complira el primer minut de joc, en una pilota en profunditat que a punt va estar d'aprofitar Samu Castillejo, però el seu xutbuscant el pal llarg va eixir desviat per molt poc.

Un parell d'incursions de Yunus Musah per la dreta, un centre perillós de Gayà i un de Lato, que guanyava línia de fons buscant rematador en l'àrea xicoteta, inquietaven els dominis del Sevilla FC, que tindria la seua ocasió més clara en una jugada embrollada que va acabar amb un mà a mà de Ocampos ben resolt per Mamardashvili.

A l'inici de la segona part, el Valencia CF va generar un contraatac de perill amb la galopada de Yunus Musah, que va obrir per a Gayà i el centre del capità va estar a punt de tornar a trobar l'estatunidenc en el punt de penal, però la defensa del Sevilla FC va rebutjar a temps.

Minuts més tard, en el 55', el conjunt visitant es va aliar amb la fortuna i va aprofitar una pilota solta en l'àrea per a posar el 0-1 en el marcador. El Valencia CF va tractar de reaccionar ràpidament amb una doble ocasió de Samu Castillejo i Foulquier, que posava un centre que va estar prop de rematar Yunus al segon pal.

Entorn de l'hora de partit tindria lloc la jugada polèmica de la nit. I una vegada més, com tantes al llarg de la temporada, per a perjudici del Valencia CF: una mà del Sevilla FC en la seua pròpia àrea que l'àrbitre ni va assenyalar després de revisar la imatge amb el VAR i que va protestar tot el Camp de Mestalla.

El Valencia CF, malgrat la injustícia arbitral, no es va rendir, va fer un pas avant i va assumir riscos amb l'objectiu de bolcar-se en atac i empatar de nou el marcador, però el Sevilla FC anotaria el 0-2 definitiu en el 75' per mediació de Suso. El Valencia CF buscarà la victòria la pròxima jornada enfront del Elche CF.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.